Przełączanie między kilkoma kontami WebOké
Login jest powiązany z kilkoma kontami klienta WebOké, na przykład dlatego, że ktoś zaprosił Państwa do swojego konta przez Użytkownicy? Wtedy w Moje WebOké można jednym kliknięciem przełączać się między tymi kontami bez ponownego logowania.
Przełączanie konta
- Zaloguj się do Moje WebOké.
- Kliknij w lewym dolnym rogu menu Przełącz konto.
- Rozwinie się lista wszystkich kont, do których mają Państwo dostęp. Konto, w którym Państwo obecnie pracują, jest wyróżnione.
- Kliknij konto, na które ma nastąpić przełączenie. Nastąpi od razu przejście do pulpitu tego konta.
Powrót odbywa się dokładnie w ten sam sposób: kliknij ponownie Przełącz konto i wybierz konto, w którym ma być kontynuowana praca.
Dobrze wiedzieć
- Przycisk Przełącz konto jest widoczny tylko wtedy, gdy mają Państwo dostęp do więcej niż jednego konta. Jeśli przycisku nie widać, login jest powiązany z jednym kontem klienta.
- Chcą Państwo dać komuś innemu dostęp do swojego konta? Można to zrobić w Moja administracja, w sekcji Użytkownicy.
Czy ten artykuł był pomocny?
